Lesmodules

Tijdens de verschillende lessen en modules DJ leren we je alles wat je moet weten om een goede dj te worden. We gebruiken uitsluitend apparatuur van Pioneer (marktleider op dit gebied) en hanteren ook hun ‘work flow’. Zo ben je verzekerd van een goede basis en kun je zonder problemen ook uit de voeten met apparatuur die standaard wordt gebruikt door bijna alle grote dj’s. Ook de software van Pioneer (Rekordbox) zullen we uitgebreid gebruiken.

Elke les bestaat natuurlijk uit een stukje theorie, maar we gaan vooral aan de slag met de apparatuur en software. Iedere leerling heeft zijn eigen set, hoofdtelefoon en muziek. Veel ‘hands on’ dus, want al doende leert men!

Tijdens de verschillende lessen en modules Producer leren we je alles wat je moet weten over en wat er allemaal komt kijken bij het produceren van elektronische muziek. We gebruiken apparatuur en software van Ableton, een toonaangevende DAW (Digital Audio Workstation) waar veel grote producers mee werken.

Iedere leerling heeft zijn eigen producer-set en hoofdtelefoon. Ook hier, naast een stukje theorie, veel ‘hands on’ en kun je je met de verschillende modules verder ontwikkelen.

De lessen en modules Produceren met een GrooveBox zijn vergelijkbaar met de Producer modules, maar dan maken we gebruik van een intuïtieve en inspirerende GrooveBox. Deze supergave en krachtige dubbele synthesizer, drumcomputer en sequencer in 1 inspireert je direct en voor je het weet maak je een vette elektronische dance track.

Iedere leerling heeft zijn eigen GrooveBox en hoofdtelefoon. En net als bij de andere modules ook hier, naast een stukje theorie, veel ‘hands on’ en improvisatie.

Tijdens de verschillende lessen en modules Sound Design leren we je alles wat je moet weten over het creëren van nieuwe geluiden die je kunt gebruiken bij het produceren van elektronische muziek. Als je met het gebruik van samples tegen beperkingen aanloopt en synthesizer-presets steeds nét niet de geluiden zijn die je zoekt in je productie, dan maken we die toch zelf!

We gebruiken apparatuur en software van diverse leveranciers, zoals Ableton, Native Instruments, Novation, Korg en Moog.

Wil je het reguliere aanbod DJ-, Producer- en Sound Design bekijken? Wil je meer weten over de online lesmogelijkheden, teamuitjes, verjaardagen of workshops? Andere vragen? Mail ons vrijblijvend!